Strictua: “Wij zijn altijd aan het werk, of we nu filmen of chillen.”

Foto: Anita Hondong

Ze studeren beide Communication & Multimedia Design in Maastricht. Uit liefde en passie voor kunst, design en mode. Vanuit de behoefte om te experimenteren met fotografie, video, grafisch design en animatie richtten ze in 2011 hun bedrijf Strictua op. Maak kennis met de twee jonge ontwerpers Marijn Vanderheijden (22) uit Heerlen en Miquel Steps (25) uit Geulle. In de zomer van 2012 liepen ze mee met het team van fotograaf Peter Stigter tijdens de Amsterdam Fashion Week. Een vliegende start of een goed gepland begin van hun carrière? “Het kwam toevallig zo uit”, lichten Marijn en Miquel toe.

Een jaar geleden was er niets en nu is er Strictua. Marijn en Miquel kunnen het zelf soms nog maar amper geloven. Verschillende projecten passeerden al de revue, waaronder een week lang filmen en editen tijdens de Amsterdam Fashion Week. “We zijn op Peter Stigter afgestapt tijdens de Fashionclash in Maastricht. Hij beloofde contact met ons op te nemen en dat deed hij ook…lees verder op ZwartGoud.

Dit bericht is gepubliceerd op 9 september 2012 om 07:23. Het’is opgeslagen in Artikelen en getagd als , , , . Markeer de permalink als favoriet. Volg hier alle reacties met de RSS feed voor dit bericht.

Plaats een reactie